Catégories
Normal Références

Projet 2015-12: Marchandise – SA

Machine: 2 x Kardex Shuttle XP
Software: Carfac M

Projet 2015-12: Marchandise – SA

Marchandise SA uit Engis verkoopt, verhuurt en onderhoudt landbouwmachines en werktuigen. Het bedrijf bestaat al sinds 1958 en kende de afgelopen jaren een sterke groei. Het heeft 28 medewerkers in dienst en verhuisde vorig jaar naar een gloednieuwe locatie.

Project details

date 2015-12
  • 2 x Kardex Shuttle XP

“Het was in de aanloop naar die verhuis dat we bij Jan terechtkwamen”, vertelt Michaël Marchandise. “Meer bepaald voor de verhuis van onze stock, die in de oude locatie op rekken lag maar in het nieuwe magazijn in twee Kardex-kasten terecht zou komen. Jan had duidelijk ervaring met dergelijke opdrachten. Na een eerste kennismaking adviseerde hij ons hoe we de verhuis in verschillende stappen konden aanpakken. We bezorgden hem onze stocklijst, die hij aanvulde met extra informatie om elk artikel achteraf goed te kunnen lokaliseren. Via zijn softwareprogramma eff-fill wees hij vervolgens aan elk onderdeel
een logische plaats in de Kardex-kasten toe, zodat we de beschikbare ruimte optimaal konden benutten. Alle informatie werd in ons beheerpakket ingeladen en Jan zorgde voor handige verhuisetiketten en een picking list op basis van de nieuwe locaties.”


Ook bij de verhuis zelf was Jan aanwezig om eventuele problemen meteen op te lossen. “Maar hij deed veel meer dan dat!”, zegt Michaël Marchandise. “Zo creëerde hij onderverdelingen in de Kardex-laden en sprong hij bij waar hij kon. De verhuis is echt heel vlot verlopen en we zijn zeer tevreden dat we Jan erbij gehaald hebben. We hebben zijn naam ondertussen ook al doorgegeven aan andere bedrijven.”

Project details

Datum 2015-12
2 x Kardex Shuttle XP