Categorieën
Normaal Referenties

Projet 2022-06 : Staiger

Machine: 2 x Navette Kardex
Software: Kardex Power Pick Global

Testimonial: Staiger

Staiger is een Duits producent van kleppen, microkleppen en vloeistofsystemen bestemd voor onder meer huishoudtoestellen, professionele drukpersen en medische toepassingen. De samenwerking met Jan De Graeve voor de verhuis van hun magazijn, leverde hen tijdwinst en capaciteitsefficiëntie op, aldus Head of Logistics Daniel Autenrieth.

Project details

datum 2022-06
  • 2 x Kardex Shuttle, aangestuurd door Kardex Power Pick Global

“Bij de vervanging van ons oude magazijnsysteem door twee Kardex Shuttle machines (VLM) rees de vraag hoe we alle onderdelen snel een nieuwe plek konden geven en de data vlot naar de nieuwe software konden migreren. Jan kwam met een oplossing, die bijzonder efficiënt is gebleken.

 

Omdat ons vorige warehouse ook reeds geautomatiseerd was, staken alle onderdelen al in bakken. We hoefden ze dus niet apart te verhuizen, maar konden gewoon de boxen uit het systeem nemen en in de nieuwe lades plaatsen. Jan berekende de meest efficiënte vulling en bezorgde ons voorgedrukte etiketten in de juiste pickvolgorde. Het was een kwestie van boxen picken, etiketten kleven en boxen inladen. Heel simpel en vlot. Nadien heeft Jan de data vanuit het oude systeem ook foutloos in de software van het nieuwe warehouse ingeladen, zodat ons magazijn snel weer helemaal operationeel was.

 

We zijn zeer tevreden over deze gang van zaken en zijn zeker geneigd om Jan opnieuw in te schakelen. Hij heeft trouwens al een voorbereidende capaciteitsberekening gedaan waarop we onze keuze voor een volgende machine zullen baseren.”

Project details

Datum 2022-06
2 x Kardex Shuttle, aangestuurd door Kardex Power Pick Global