referenties

Referenties

Deze bedrijven verhuisden of vulden hun magazijn volgens de
beproefde eff-fill methode en zijn tevreden over het resultaat.

Testimonial: Van Buuren Groep

Testimonial: Van Buuren Groep

Van Buuren Groep heeft een gevestigde reputatie op het gebied van ijzerwaren, gereedschappen en hang- en sluitwerk. Om meer ruimte te creëren voor nieuwe technieken besloot het bedrijf zijn oude magazijninstallatie te vervangen door een Kardex-lift. Ze haalden Jan De Graeve erbij om hen te adviseren over de optimale invulling.

Lees meer
Testimonial Kemp Groep

Testimonial Kemp Groep

De Kemp Groep verkoopt en verhuurt grondverzet- en wegenbouwmaterieel vanuit zeven vestigingen in Nederland. Voor het nieuwe onderdelenmagazijn op de vestiging in De Meern kozen zij voor een efficiëntere werking. Jan De Graeve werd erbij betrokken, om als procesbegeleider het nieuwe Kardex-magazijnsysteem te organiseren.

Lees meer
Testimonial: Niverplast

Testimonial: Niverplast

Het Nederlandse Niverplast is fabrikant van geautomatiseerde verpakkingslijnen voor onder meer de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf van 280 medewerkers heeft 35 jaar ervaring met het produceren van onderdelen en assembleren van machines, waarvan zo’n 80% bestemd is voor de exportmarkt. Toen Niverplast als antwoord op enkele interne logistieke uitdagingen een Kardex-magazijnsysteem aankocht, kwam Jan De Graeve in beeld om hen te adviseren over een efficiënte invulling.

Lees meer