referenties

Referenties

Deze bedrijven verhuisden of vulden hun magazijn volgens de
beproefde eff-fill methode en zijn tevreden over het resultaat.

Liftmagazijn vullen bij Westcool

Liftmagazijn vullen bij Westcool

Westcool in Hooglede-Gits is verdeler en onderhoudscentrum voor koelunits voor bestelwagens, vrachtwagens en opleggers. Het bedrijf telt negen medewerkers. Toen de firma in haar magazijn overstapte van een oude, niet-geautomatiseerde paternosterkast naar een volautomatisch liftsysteem, riep het de hulp in van eff-fill.

Lees meer
Verhuis Technische Groothandel Post

Verhuis Technische Groothandel Post

Technische Groothandel POST voorziet de industrie van gereedschappen, bedrijfskledij en PBM. De technische groothandel heeft vestigingen in Dronten, Genemuiden en Kampen (Nederland). Daar verhuisde het bedrijf onlangs naar een nieuwe locatie, wat meteen de aanleiding gaf voor de herinrichting van hun magazijn.

Lees meer
Magazijninrichting ARAS Security

Magazijninrichting ARAS Security

ARAS Security is verdeler van elektrische beveiligingsproducten en -systemen en biedt uitgebreide technische ondersteuning voor installateurs. Het familiebedrijf beschikt ook over een eigen projectafdeling en heeft vestigingen in Nederland, België, Denemarken en Turkije. Nadat het Nederlandse hoofdkwartier in Drunen zijn magazijn uitbreidde met een nieuwe hall van 500 m2 werd gezocht naar een manier om deze optimaal in te richten zodat ruimte kon worden bespaard en orderpicking zo efficiënt mogelijk kan verlopen.

Lees meer
Magazijninrichting HDW

Magazijninrichting HDW

HDW Nederland is gespecialiseerd in de verkoop, leasing en onderhoud van hoogwerkers in West- en Oost-Europa. Bij de verhuis wilde de firma haar nieuwe shuttle magazijn zo efficiënt mogelijk inrichten. Zo kwamen ze via de leverancier van hun magazijnsysteem bij de services van eff-fill terecht.

Lees meer