referenties

Referenties

Deze bedrijven verhuisden of vulden hun magazijn volgens de
beproefde eff-fill methode en zijn tevreden over het resultaat.

Stadtwerke Schorndorf is de regionale water- en energieleverancier van de Duitse stad Schorndorf. De organisatie verzekert voor de bewoners de duurzame beschikbaarheid van water, gas en elektriciteit, maar ook van internet, zonnepanelen en e-mobiliteit. Voor de ingebruikname van twee nieuwe magazijnsystemen in hun nieuwe opslagruimte deden zij een beroep op de software en services van eff-fill.

Lees meer
Testimonial: Circuit Foil Luxemburg

Testimonial: Circuit Foil Luxemburg

Circuit Foil in het Luxemburgse Wiltz is een wereldwijde ontwikkelaar en producent van hoogwaardig koperfolie voor voornamelijk de elektronica- en auto-industrie. Bij het verhogen van de productiecapaciteit met 20% in 2021 drong zich een optimalisatie van het magazijn op. Dat gebeurde door middel van de plaatsing van een nieuwe Vertical Lift Module, die op een efficiënte manier werd ingeladen met de eff-fill software van Jan De Graeve.

Lees meer
Testimonial: Dertec

Testimonial: Dertec

Het Nederlandse Dertec ontwikkelt roestvrijstalen tandwielkasten, elektromotoren en hygiënische onderdelen voor de voedingsmiddelenindustrie. De toepassingen worden ingebouwd in vlees-, groente- en fruitverwerkingslijnen. Bij de inname van een gloednieuw bedrijfsgebouw eind 2021 diende de volledige inhoud van het magazijn naar 4 nieuwe Kardex-opslagsystemen te worden verhuisd op een manier die een efficiënte werking nadien mogelijk zou maken. Met de hulp van eff-fill, ontwikkeld door Jan De Graeve, werd de verhuis een succesverhaal.

Lees meer
Testimonial: Mors Smitt France

Testimonial: Mors Smitt France

Mors Smitt is fabrikant van spoorwegtechnologie. Na de Nederlandse vestiging deed ook de Franse afdeling een beroep op Jan De Graeve om de vulling van zijn magazijnsysteem voor te bereiden en te optimaliseren.

Lees meer
Testimonial: JBT Food & Dairy Systems

Testimonial: JBT Food & Dairy Systems

JBT Corporation ontwikkelt en produceert hoogtechnologische systemen voor de voedings- en de farmaceutische industrie. Bij de overstap van een semi- naar een volautomatisch magazijnbeheer zag de Nederlandse afdeling van het bedrijf zich genoodzaakt om zijn Kardex-magazijnsystemen anders in te delen. Het deed daarvoor een beroep de services van Jan De Graeve. Operational Spare Parts Manager Marc Stikvoort legt uit waarom.

Lees meer