Categorieën
Normaal Referenties

Project 2022-02: Dertec

Machine: 4 x Kardex Shuttle
Software: Kardex Power Pick Global

Testimonial: Dertec

Het Nederlandse Dertec ontwikkelt roestvrijstalen tandwielkasten, elektromotoren en hygiënische onderdelen voor de voedingsmiddelenindustrie. De toepassingen worden ingebouwd in vlees-, groente- en fruitverwerkingslijnen. Bij de inname van een gloednieuw bedrijfsgebouw eind 2021 diende de volledige inhoud van het magazijn naar 4 nieuwe Kardex-opslagsystemen te worden verhuisd op een manier die een efficiënte werking nadien mogelijk zou maken. Met de hulp van eff-fill, ontwikkeld door Jan De Graeve, werd de verhuis een succesverhaal. 

Project details

datum 2022-02
  • 4 x Kardex Shuttle aangestuurd door Kardex Power Pick Global software

“We hadden al snel begrepen dat we er kennis en ervaring bij moesten halen om veel gepuzzel, stilstand en chaos te voorkomen”, vertelt Martijn Noest, CEO en owner van Dertec. “Jan kwam ter plaatse de workload inschatten. Op basis van metingen en een lijst van onze minimum- en maximumvoorraden berekende hij met zijn eff-fill software de efficiëntste magazijninvulling. Op het moment van de verhuis zelf waren we 100% voorbereid. Onze medewerkers moesten alleen nog maar de onderdelen ophalen in het oude magazijn en ze in het nieuwe warehouse op hun juiste plek leggen. Alle instructies daarvoor waren terug te vinden op handige labels die Jan had voorbereid. De eerste dag kwam hij langs om ons op weg te helpen. Hij gaf ook duidelijke instructies om alle data in eff-fill Control te verwerken, zodat die correct aan ons ERP-systeem kon worden gekoppeld. Ook dat is heel vlot verlopen.”

 

Noest toont zich tevreden over de samenwerking met Jan De Graeve, die hij als “meedenkend, vriendelijk en creatief” omschrijft. “Jan was ook niet te beroerd om een extra inspanning te leveren op momenten dat het ons het beste uitkwam. Hij heeft samen met ons team voor de juiste oplossing gezorgd.”

Project details

Datum 2022-02
4 x Kardex Shuttle aangestuurd door Kardex Power Pick Global software