Categorieën
Normaal Referenties

Project 2020-02: Vergauwe K&P

Machine: 1 x Hänel Leanlift®
Software: Carfac M

“eff-fill is een aanrader’

Vergauwe K&P in Nieuwpoort is een 3e generatie familiebedrijf dat land- en tuinbouwmachines verkoopt en herstelt, maar ook zelf grond- en landbouwwerken uitvoert. Na het plaatsen van een gloednieuwe magazijnlift deden ze een beroep op eff-fill voor de inrichting ervan.

Project details

datum 2020-02
  • 1 x Hänel Leanlift® aangestuurd door CarfacM
  • 32 lades gevuld (2460 x 825)
  • 1482 verschillende onderdelen

“Jan heeft ooit voor ons de stock op orde gezet en hij maakt goed reclame voor zijn magazijnservices, dus het was snel een uitgemaakte zaak dat we op hem een beroep zouden doen voor de invulling van onze nieuwe magazijnlift”, zegt Ann Stroo.

 

“We hadden een specifieke eis om verschillende groepen van onderdelen per lade te combineren zodat we minder lades nodig zouden hebben en toch bepaalde onderdelen bij elkaar hielden. Dat vroeg heel wat puzzelwerk, maar Jan is ermee aan de slag gegaan en heeft via zijn softwareprogramma eff-fill ook effectief een oplossing gevonden. Maar daar bleef het niet bij: je krijgt niet alleen een bovenaanzicht en een schema voor een goede vulling, maar ook heel veel advies. Jan was erbij bij de inventarisatie vooraf en ook bij de uiteindelijke verhuis. Hij heeft ons alles stap voor stap goed uitgelegd. Als we alles zelf hadden gedaan, dan zou het niet alleen veel langer geduurd hebben, maar ook minder efficiënt gebeurd zijn. We zouden andere bedrijven zeker aanraden om van de ervaring en kennis van Jan gebruik te maken.”

Project details

Datum 2020-02
1 x Hänel Leanlift® aangestuurd door CarfacM
32 lades gevuld (2460 x 825)
1482 verschillende onderdelen