Categorieën
Normaal Referenties

Project 2020-03: HDW

Machine: 1 x Kardex Shuttle XP 500
Software: extern pakket

“Heel tevreden over het resultaat”

HDW Nederland is gespecialiseerd in de verkoop, leasing en onderhoud van hoogwerkers in West- en Oost-Europa. Bij de verhuis wilde de firma haar nieuwe shuttle magazijn zo efficiënt mogelijk inrichten. Zo kwamen ze via de leverancier van hun magazijnsysteem bij de services van eff-fill terecht.

Project details

datum 2020-03
  • 1 x Kardex Shuttle XP 500
  • 42 lades gevuld (3650 x 864)
  • 3019 verschillende onderdelen
  • Gebruikte hoogte: 6050 mm
  • Indelingsmateriaal: Kardex VLM Boxen (Sumobox) en kamstrips

“Na een eerste kennismakingsgesprek met Jan was meteen duidelijk dat zijn services een meerwaarde zouden betekenen voor onze verhuis”, zegt Arie Nugteren, Spare Parts Sales verantwoordelijke bij HDW. “Tijdens de voorbereiding heeft Jan aan de hand van een paar voorbeelden kort en krachtig uitgelegd wat er van ons verwacht werd, meer bepaald welke gegevens nodig waren om op de juiste manier tewerk te gaan. Zodra het plan van aanpak klaar was, heeft Jan het met ons doorgesproken en het dan op onze vraag verder vanop afstand opgevolgd via TeamViewer. Dat ging perfect en deze manier van werken is ons prima bevallen. De uiteindelijke verhuis hebben we omwille van corona wat gespreid in de tijd, maar uiteindelijk zijn we heel tevreden over het resultaat, dat precies is zoals Jan het had aangegeven.”

 

Het is niet zo dat je bij een samenwerking met eff-fill alles uit handen geeft, aldus Arie: “Je moet zelf best nog een aantal zaken voorbereiden. Maar eff-fill was wel het ontbrekende stukje dat de hele verhuis snel, efficiënt en overzichtelijk heeft doen verlopen.”

Project details

Datum 2020-03
1 x Kardex Shuttle XP 500
42 lades gevuld (3650 x 864)
3019 verschillende onderdelen
Gebruikte hoogte: 6050 mm
Indelingsmateriaal: Kardex VLM Boxen (Sumobox) en kamstrips