Categorieën
Normaal Referenties

Project 2020-05: ARAS Security

Machine: 2 x Kardex Shuttle XP 500
Software: Kardex Power Pick Global

Ruimte bespaard en efficiënte orderpicking

ARAS Security is verdeler van elektrische beveiligingsproducten en -systemen en biedt uitgebreide technische ondersteuning voor installateurs. Het familiebedrijf beschikt ook over een eigen projectafdeling en heeft vestigingen in Nederland, België, Denemarken en Turkije. Nadat het Nederlandse hoofdkwartier in Drunen zijn magazijn uitbreidde met een nieuwe hall van 500 m2 werd gezocht naar een manier om deze optimaal in te richten zodat ruimte kon worden bespaard en orderpicking zo efficiënt mogelijk kan verlopen.

Project details

datum 2020-05
  • 2 x Kardex Shuttle XP 500 aangestuurd door Kardex Power Pick Global
  • 71 lades gevuld (3650 x 864)
  • Gebruikte hoogte: 16650 mm

Roel Konings, Hoofd Logistiek: “Via de verdeler van het magazijnsysteem kwamen we in contact met eff-fill. Zaakvoerder Jan De Graeve wist ons bij de eerste kennismaking te overtuigen van de meerwaarde van zijn werkwijze. We kregen een gedetailleerde offerte en Jan sprak op locatie ook nog eens alle stappen goed met ons door. We leverden onze data aan in de door hem gevraagde vorm en hij legde ons uit welke producten we in welke bakken konden leggen en hoe we die het best konden inrichten.

 

Het scheelt een hoop werk als je dat niet allemaal zelf moet bedenken, dat was een pak lastiger geweest. Met de ervaring van Jan kon de magazijninvulling meteen goed gebeuren. De hele inrichting is voorspoedig verlopen en na 1,5 dag kon het reguliere proces opnieuw opgestart worden.”

Project details

Datum 2020-05
2 x Kardex Shuttle XP 500 aangestuurd door Kardex Power Pick Global
71 lades gevuld (3650 x 864)
Gebruikte hoogte: 16650 mm