Categorieën
Normaal Referenties

Project 2020-06: Tech. Groothandel Post

Machine: 2 x Kardex Shuttle XP 500
Software: Kardex Power Pick Global

Goede afstemming

Technische Groothandel POST voorziet de industrie van gereedschappen, bedrijfskledij en PBM. De technische groothandel heeft vestigingen in Dronten,  Genemuiden en Kampen (Nederland). Daar verhuisde het bedrijf onlangs naar een nieuwe locatie, wat meteen de aanleiding gaf voor de herinrichting van hun magazijn.

Project details

datum 2020-06
  • 2 x Kardex Shuttle XP 500 aangestuurd door Kardex Power Pick Global
  • 201 lades gevuld (3650 x 864)
  • 6466 verschillende onderdelen
  • Gebruikte hoogte: 25125 mm

Leo Franke, directeur: “We hadden zelf al wel ideeën hoe we het nieuwe magazijn zouden gaan verhuizen en inrichten, maar toen Jan langskwam heeft hij ons overtuigd dat er betere methoden bestonden. Dus zijn we met hem in zee gegaan.”

 

Omdat Technische Groothandel Post ook een baliefunctie heeft, moest bij de magazijninrichting niet alleen rekening gehouden worden met orderpicking, maar ook met oproep van stukken voor balieverkoop. “Dat maakte de inrichting ingewikkelder, maar Jan heeft onze input goed opgepikt en zijn voorstel op basis van eff-fill goed met ons afgestemd, wat geleid heeft tot een goed werkbaar resultaat.”

 

Jan heeft bovendien de eigenlijke verhuizing gecoördineerd. “Die is perfect volgens planning kunnen gebeuren. Ik zou de services van Jan zeker aanraden: hij heeft veel inzicht in hoe je dergelijke kasten inricht en hij begeleidt je ook op een rustige en efficiënte manier.”

Project details

Datum 2020-06
2 x Kardex Shuttle XP 500 aangestuurd door Kardex Power Pick Global
201 lades gevuld (3650 x 864)
6466 verschillende onderdelen
Gebruikte hoogte: 25125 mm