Categorieën
Normaal Referenties

Project 2022-09: Bronkhorst High-Tech B.V.

Machine: 4 x Kardex
Software: Kardex Power Pick System

Testimonial: Bronkhorst High-Tech B.V.

Het Nederlandse Bronkhorst High-Tech B.V. is een wereldwijde specialist in flow-oplossingen voor laboratoria, machines en industrie. Nadat het bedrijf voor zijn vestiging in Ruurlo vier Kardex-magazijnsystemen had aangekocht om meer verticale opslagruimte te creëren, schakelden ze eff-fill specialist Jan De Graeve in om een snelle en vlotte verhuizing mogelijk te maken.

Project details

datum 2022-09
  • 4 x Kardex en Kardex Power Pick System software

Mike Holweg en Wouter Huiskamp: “We waren het er intern snel over eens dat we het wiel niet opnieuw zouden moeten uitvinden. En dus spraken we een halfjaar voor datum onze verhuisplannen door met Jan. Hij zei ons hoe gedetailleerd we onze voorraad moesten inventariseren voor een optimale invulling van het nieuwe magazijn. Zo konden we doelgericht aan de slag. In een opvolggesprek met Jan werden de laatste vragen en pijnpunten besproken. Hierbij gaf Jan een heldere uitleg over zijn virtuele magazijnvulling. Dat schiep vertrouwen: na een halfjaar voorbereiding waren we er klaar voor.

 

De verhuizing was met het magazijnteam vooraf goed doorgesproken. Elke gevulde lade werd zorgvuldig gecontroleerd. Met de eff-fill software van Jan en support van het Kardex IT-team werden de nieuwe data feilloos in onze beheersoftware opgeladen. De wisselwerking tussen Jan en Kardex zat goed. We hebben met z’n allen lange dagen gemaakt, maar op vier dagen was de klus geklaard.

 

Als ik één tip mag geven: verzamel de data van je warehouse vóór de aanschaf van een nieuw systeem en haal Jan er in een vroeg stadium bij. Zo wordt het mogelijk om op voorhand te berekenen hoeveel opslagcapaciteit er nodig is en vermijd je dat er te veel lades worden aangekocht! Jan heeft veel expertise en is creatief met het bedenken van oplossingen. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en het is heel prettig om met hem samen te werken.”

Project details

Datum 2022-09
4 x Kardex en Kardex Power Pick System software