Categorieën
Normaal Referenties

Project 2022-10: De Wild

Machine: 1 x Kardex
Software: Kardex Power Pick System

Testimonial: De Wild

De Wild is een technische groothandel in Roosendaal (NL), gespecialiseerd in tuinmachines en gereedschap. De firma fabriceert eigen productlijnen en werkt samen met een wereldwijd dealernetwerk. Om de opslag in het onderdelenmagazijn van hun nieuwe pand te optimaliseren, besloten ze Jan De Graeve in te schakelen. 

Project details

datum 2022-10
  • 1 x Kardex
  • Kardex Power Pick System software

Robbie Broeren, Warehouse Manager: “Het was Kardex, de leverancier van de nieuwe magazijnlift, dat ons de magazijnservices van Jan De Graeve heeft aanbevolen. Bij de eerste kennismaking viel meteen zijn kennis van zaken op, waardoor we overtuigd raakten van zijn professionele aanpak. We beseften dat we zijn expertise goed konden gebruiken om onze voorraad efficiënter te gaan stockeren.

 

Jan gaf ons gedetailleerde instructies over welke informatie we moesten verstrekken en hoe we dat moesten doen. Na enige finetuning kregen we een plan van aanpak en labels om de transfer van de onderdelen naar de nieuwe magazijnkast gestructureerd te laten verlopen. Op de eerste twee dagen haalden we de onderdelen uit de oude rekken, zodat we op de derde dag het nieuwe systeem konden laden. We konden hierbij rekenen op de assistentie van Jan.

 

We kijken terug op een snelle en vlotte verhuizing. Jan’s expertise en duidelijke communicatie hebben ons heel wat werk bespaard. Hoewel er in het begin hier en daar nog wel eens een doosje verkeerd stond, zijn deze kinderziekten inmiddels verholpen en ervaren we zeker de voordelen van de nieuwe lift.”

Project details

Datum 2022-10
1 x Kardex
Kardex Power Pick System software