Categorieën
Normaal Referenties

Project 2019-08: KPS Nederland

Machine: 1 x Kardex Megamat
Software: extern pakket

“Eff-fill heeft veel expertise in huis”

KPS Nederland

Kimman Process Solutions levert geautomatiseerde sampling systemen voor custody transfer in de olie- en gasindustrie. De firma had tot voor kort een groot magazijn, in die zin dat de onderdelen over een groot oppervlak verspreid lagen. “In ons nieuwe pand ruilden we ons legbordensysteem in voor een verticaal carrouselsysteem om het werkoppervlak efficiënter in te vullen”, vertelt CEO Andor Gyurik. “Maar we hadden niet de expertise in huis om dat ook effectief zelf te gaan organiseren. 

Project details

datum 2019-08
  • 1 x Kardex Megamat RS 350
  • 46 lades gevuld (3250 x 628)
  • 885 verschillende onderdelen
  • Gebruikte hoogte: 8490 mm

“Via de leverancier van het systeem kwamen we bij Jan terecht. Meteen tijdens ons eerste gesprek werd duidelijk dat hij wel de expertise had en dat ons vermoeden klopte dat we dit goed doordacht moesten gaan aanpakken.
Ik denk dat Jan wel schrok van ons ambitieuze plan om in 1 maand tijd te verhuizen. Maar hij nam de handschoen op en heeft alles wat hij beloofde ook waargemaakt. Hij kreeg een strakke deadline, maar wij ook: we mochten zelf ook ons huiswerk gaan doen. Tussentijds hield hij de vinger aan de pols. Op de aangeleverde data kregen wij dezelfde dag nog feedback. De ochtend erop hing Jan aan de lijn om de verdere stappen met ons te bespreken. Hij voelde heel goed aan hoe hij ons aan de gang moest houden.
Alles wat we in ons magazijn wilden, zit erin en het is efficiënter. De volgende stap is om bewuster met onze voorraad om te gaan. Dat is mogelijk dankzij het betere overzicht dat we nu hebben.”

Project details

Datum 2019-08
1 x Kardex Megamat RS 350
46 lades gevuld (3250 x 628)
885 verschillende onderdelen
Gebruikte hoogte: 8490 mm