Categorieën
Normaal Referenties

Project 2021-05: Stadtwerke Schorndorf

Machine: 2 x Kardex Shuttle
Software: Power Pick Global

Project 2021-05

Stadtwerke Schorndorf is de regionale water- en energieleverancier van de Duitse stad Schorndorf. De organisatie verzekert voor de bewoners de duurzame beschikbaarheid van water, gas en elektriciteit, maar ook van internet, zonnepanelen en e-mobiliteit. Voor de ingebruikname van twee nieuwe magazijnsystemen in hun nieuwe opslagruimte deden zij een beroep op de software en services van eff-fill.

Project details

datum 2021-05
  • 2 x Kardex Shuttle, aangestuurd door Kardex Power Pick Global

Dorota Müller, aankoopverantwoordelijke: “Aangezien de beschikbare opslagruimte relatief beperkt was, vonden we het belangrijk om van meet af aan alle capaciteit optimaal te benutten. Kardex, de leverancier van onze magazijnsystemen, raadde ons de services van Jan De Graeve aan. Hij heeft ons inderdaad goed geholpen om alle onderdelen optimaal te stockeren. Met zijn gespecialiseerde softwareprogramma eff-fill berekende hij voor elk onderdeel op basis van de afmetingen van het stuk, de ideale plaats in het magazijn.

 

Jan ging heel zelfstandig te werk en dacht goed mee na om voor onze specifieke situatie de beste oplossing te vinden. Hij is zeer bekwaam in zijn vak, zeer behulpzaam en ook heel aangenaam om mee samen te werken. Dankzij zijn intelligente manier van stockeren, vinden we nu alle onderdelen heel makkelijk terug en hebben we in ons magazijn zelfs nog ruimte over voor nieuwe stukken. Onze samenwerking heeft exact het resultaat opgeleverd dat we voor ogen hadden en ik zou het iedereen die een nieuw warehouse installeert of een bestaand magazijn verhuist zeker aanraden om met Jan in zee te gaan.”

Project details

Datum 2021-05
2 x Kardex Shuttle, aangestuurd door Kardex Power Pick Global

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *