Categorieën
Normaal Referenties

Project 2021-07: de Jong DUKE

Machine: 2 x Kardex Shuttle XP 500
Software: Kardex Power Pick Global

Testimonial: de Jong DUKE

De Jong DUKE is een Nederlandse fabrikant van koffieapparaten. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland en in de Verenigde Staten. Bij de verhuis naar een nieuw pand in Sliedrecht werd onlangs een shuttle magazijnsysteem in gebruik genomen. De firma koos voor een minimum aan downtime en liet zich voor de magazijninvulling begeleiden door Jan De Graeve.

Project details

datum 2021-07
  • 2 x Kardex Shuttle XP 500 aangestuurd door Kardex Power Pick Global

“Omdat we de overlast van de verhuis wilden beperken en zelf geen ervaring hadden met het beladen van magazijnkasten, vroegen we Jan om de voorbereiding in goede banen te leiden”, vertelt Stefan van der Stelt, Continuous Improvement Engineer. “Via een template konden we hem alle artikelinfo verstrekken, waarmee hij dan aan de slag ging om voor ons de ideale magazijninvulling te berekenen. Tussendoor hielden we regelmatig contact en konden we ook altijd bij hem terecht als we ergens tegenaan liepen.

 

Doordat wij heel snel wilden gaan, moesten we op de dag van de verhuis af en toe een ‘probleemartikel’ aan de kant parkeren en later terug oppikken. Daardoor hadden we hier en daar nog voorraadcorrecties nodig, maar dat weegt niet op tegen de tijdswinst die we hebben geboekt. Sommige bedrijven willen in een nieuw magazijn het liefst gefaseerd invullen en doen daar weken over. Wij daarentegen wilden een snelle inslag om snel weer te kunnen uitleveren aan onze klanten. Jan hielp ons daarbij door met ons mee te denken in de voorbereiding en door te pakken als we ergens tegenaan liepen. Ook zijn extra check achteraf vonden we heel waardevol. We zouden zijn service zeker aanraden aan bedrijven die de hinder van een verhuis beperkt willen houden.”

Project details

Datum 2021-07
2 x Kardex Shuttle XP 500 aangestuurd door Kardex Power Pick Global

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *