Categorieën
New Normaal References Referenties

Project 2021-10: JBT Food & Dairy Systems

Machine: 3 x Kardex Shuttle XP 500
Software: Kardex Power Pick Global

Testimonial: JBT Food & Dairy Systems

JBT Corporation ontwikkelt en produceert hoogtechnologische systemen voor de voedings- en de farmaceutische industrie. Bij de overstap van een semi- naar een volautomatisch magazijnbeheer zag de Nederlandse afdeling van het bedrijf zich genoodzaakt om zijn Kardex-magazijnsystemen anders in te delen. Het deed daarvoor een beroep de services van Jan De Graeve. Operational Spare Parts Manager Marc Stikvoort legt uit waarom.

Project details

datum 2021-10
  • 3 x Kardex Shuttle XP 500 aangestuurd door Kardex Power Pick Global software

“Het was onbegonnen werk om handmatig alle onderdelen aan nieuwe locaties toe te wijzen. Jan De Graeve heeft een software ontwikkeld die berekent welk type locaties nodig zijn en hoe de voorraad daarin zo efficiënt mogelijk kan worden gestockeerd. Deze berekeningen gebeuren op basis van voorraadlijsten en 3D-meetresultaten van alle onderdelen. We kregen van Jan een voorstel voor de indeling van de bakken, bestelden ons indelingsmateriaal en gingen aan de slag om alle bakken klaar te maken. Onder begeleiding van Jan hebben we dan ons oude magazijn leeggehaald en het nieuwe systeem gevuld in tweeënhalve dag tijd.

Hoewel het een intensief traject was dat ik niet meteen weer opnieuw zou willen doen, ben ik heel tevreden over de samenwerking met Jan. Hij is vriendelijk, nauwkeurig en capabel en ik zou hem ten zeerste aanbevelen.” 

Project details

Datum 2021-10
3 x Kardex Shuttle XP 500 aangestuurd door Kardex Power Pick Global software